Libytec Synosteo Συμπλήρωμα για την Υγεία των Οστών 30 φακελίσκοι | Αρθρώσεις-Οστά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Libytec Synosteo Συμπλήρωμα για την Υγεία των Οστών 30 φακελίσκοι

Libytec Synosteo Συμπλήρωμα για την Υγεία των Οστών 30 φακελίσκοι
-23%
Libytec Synosteo Συμπλήρωμα για την Υγεία των Οστών 30 φακελίσκοι
Συμπλήρωμα διατροφής με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χορήγησης ασβεστίου, βιταμίνης D και βιταμίνης K2 σε μία μόνο λήψη ημερησίως.
Κωδικός:
a2z_16088
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
20.95 €
Έκπτωση
4.75€ (23%)
Αγόρασέ το με
16.20 €

Το Synosteo είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που περιέχει κιτρικό ασβέστιο, γαλακτικό ασβέστιο, βιταμίνη D3 και βιταμίνη K2 σε περιεκτικότητες σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές οδηγίες.

Αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό και η χορήγηση του συνδυάζει αρκετά πλεονεκτήματα:

  • Περιέχει κιτρικό και γαλακτικό ασβέστιο. Το κιτρικό ασβέστιο είναι περισσότερο εύπεπτο και μπορεί να ληφθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και με άδειο στομάχι. Το γαλακτικό ασβέστιο απορροφάται επίσης εύκολα και ανεξάρτητα από την τροφή και είναι κατάλληλο και για άτομα με αλλεργία στο γάλα ή δυσανεξία στη λακτόζη.
  • Περιέχει βιταμίνης D, απαραίτητη για την απορρόφηση της απαραίτητης ποσότητας ασβεστίου, δρα θετικά στον οστικό μεταβολισμό και βελτιώνει την ισχύ του μυϊκού συστήματος, άρα και την κινητικότητα και σταθερότητα στη βάδιση.
  • Περιέχει βιταμίνη Κ2, που μειώνει τον κίνδυνο αγγειακής βλάβης, διότι αναστέλλει την εναπόθεση ασβεστίου στο αγγειακό τοίχωμα και είναι απαραίτητη για την αξιοποίηση του ασβεστίου στα οστά.
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη.
  • Ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.
  • Μειωμένη πιθανότητα εμφάνισης δυσανεξίας.

Η συνιστώµενη δόση είναι 1 φακελίσκος την ημέρα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σε μισό ποτήρι νερό (περίπου 125ml) διαλύετε τον φακελίσκο, και ανακατεύετε µε ένα κουτάλι µέχρι να διαλυθεί πλήρως και το πίνετε αμέσως.

Σχετικά Προϊόντα