Power Health Salus Floradix, 250 ml | Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Power Health Salus Floradix, 250 ml

Power Health Salus Floradix, 250 ml
Power Health Salus Floradix, 250 ml
Τονωτικό σιρόπι με σίδηρο για γυναίκες.Το Floradix είναί ένα τονωτικό συμπλήρωμα διστροφής, ιδανικό για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και για τα παιδιά που έχουν έλλειψη σιδήρου.
Κωδικός:
a2z_6673
Εταιρεία:
Σειρές Power Health:
Salus
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Αγόρασέ το με
26.20 €

Τόνωση με Floradix Γιατί οι γυναίκες γινόμαστε χίλια κομμάτια!Το γυναικείο τονωτικό, πλούσιο σε χυμούς φρούτων, ειδικά εκχυλίσματα τονωτικών φυτών, σίδηρο και βιταμίνες, που σας βοηθά να αντεπεξέρχεστε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το Floradix μειώνει το αίσθημα της κόπωσης, ενισχύει αντοχές και άμυνα, σας χαρίζει ενέργεια κάθε μέρα, τονώνει σώμα και διάθεση! Διατίθεται και σε πρακτική συσκευασία μονοδόσεων.

20ml την ημέρα, κατά προτίμηση προ του γεύματος και όσο το δυνατόν πιο μακριά από γεύματα πλούσια σε σσβέστιο. Για καλύτερη αξιοποίηση των περιεχομένων θρεπτικών συστατικών, προτείνεται να μοιράζεται η ημερήσια ποσότητα σε 2 δόσεις πριν τα γεύματα (π.χ. 2 φορές την ημέρα από 10ml). Κάθε 20ml Floradix αποδίδουν 15mg σιδήρου Fe (11). Αλληλεπιδράσεις: Η απορρόφηση του σιδήρου καθυστερεί όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με ασβέσιιο, ταννίνες, βιταμίνη Ε και με φάρμακα όπως τα αντιόξινα και οι τετρακυκλίνες. Διαβητικοί: Κάθε 20ml Floradix περιέχουν 18,5 Kcal ή 0,4 Βυ (1 Βυ (Bread Unit) αντιστοιχεί σε 12g υδατάνθρακες).

Σχετικά Προϊόντα