Inpa Modufame Συμπλήρωμα για τις χρόνιες Κολπίτιδες & Κυστίτιδες των γυναικών, 60 caps | Ουρολοιμώξεις | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Inpa Modufame Συμπλήρωμα για τις χρόνιες Κολπίτιδες & Κυστίτιδες των γυναικών, 60 caps

Inpa Modufame Συμπλήρωμα για τις χρόνιες Κολπίτιδες & Κυστίτιδες των γυναικών, 60 caps
-37%
Inpa Modufame Συμπλήρωμα για τις χρόνιες Κολπίτιδες & Κυστίτιδες των γυναικών, 60 caps
Αποτρέπει τα συμπτώματα που οφείλονται σε χρόνια γυναικολογικά προβλήματα από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος - χρόνιες κολπίτιδες.
Κωδικός:
a2z-11467
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
51.40 €
Έκπτωση
18.92€ (37%)
Αγόρασέ το με
32.48 €

Inpa Modufame

Σχεδόν το 50% των γυναικών θα αντιμετωπίσει κάποια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος (UTI – Urinary Tract Infections) τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ το ποσοστό υποτροπής υπολογίζεται σε περίπου 33% μέσα σε ένα χρόνο από την αρχική λοίμωξη1. Μεταξύ άλλων, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν συχνοουρία, δυσουρία και πόνο στη βουβωνική χώρα. Η τυπική θεραπευτική προσέγγιση περιλαμβάνει τη χορήγηση αντιβιοτικών και οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν αντιμικροβιακή προφύλαξη σε ασθενείς που εμφανίζουν τρεις ή περισσότερες ουρολοιμώξεις ετησίως. Η αντιμικροβιακή προφύλαξη είναι συνήθως αποτελεσματική, αλλά έχει ασφαλώς και ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της ανάπτυξης μικροβιακής αντίστασης που μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών. Ως εκ τούτου, δημιουργείται η ανάγκη για εναλλακτικές θεραπείες και στρατηγικές πρόληψης.

Το προϊόν ModuFame αποτρέπει τα συμπτώματα που οφείλονται σε χρόνια γυναικολογικά προβλήματα από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος - χρόνιες κολπίτιδες.

Moducare

Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να μη μπορεί να αντιμετωπίσει και να συντηρεί αυτοάνοσα και χρόνια ιογενή και μικροβιακής φύσεως νοσήματα. Το ModucareTM(Modullon) είναι παγκοσμίως κατοχυρωμένη σύνθεση στερολών και στερολινών. Συγκεκριμένα περιέχει β-σιτοστερόλη και β-D-γλυκοζίτη της β-σιτοστερόλης (patents: EP0509656, EP0858806). Παράγεται από συγκεκριμένο είδος καρπού κωνοφόρων της νοτίου Αφρικής με μεγάλη περιεκτικότητα σε στερόλες. Από μεγάλες διεθνείς μελέτες απεδείχθη η ρυθμιστική δράση του στο ανοσιακό σύστημα σε πολλές χρόνιες περιπτώσεις που οφείλονται σε λοιμώξεις από μικρόβια, ιούς και άλλα αυτοάνοσα νοσήματα2,3,4,5,. Το Moducare αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσει άτομα με:

● ιστορικό αυτοάνοσων νοσημάτων
● χρόνια ιογενή
● χρόνια φυματίωση
● χρόνιες λοιμώξεις ουροποιητικού συστήματος, προστατίτιδες, HPV και άλλα.

Οι χρόνιες κολπίτιδες οφείλονται στην απορρύθμιση του ανοσιακού συστήματος. Η απορρύθμιση επιτρέπει τις υποτροπές των ίδιων λοιμώξεων. Το Moducare ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα μικρόβια και τις υποτροπές που συχνά εμφανίζονται παρά τη χορήγηση αντιβιοτικών. Πλήθος επιστημονικών μελετών που έγιναν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του Moducare στην αντιμετώπιση χρονίων προβλημάτων ιογενούς και μικροβιακής αιτιολογίας. Πρόσφατη κλινική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διεθνές ιατρικό περιοδικό «Journal of Dermatological Treatment» οδήγησε στο συμπέρασμα ότι: «η χορήγηση Moducare είναι πολλά υποσχόμενη στην θεραπεία ασθενών με οξυτενή κονδυλώματα. Το φυτικό αυτό προϊόν μπορεί να προσφέρει ένα θεραπευτικό συμπλήρωμα ιδιαίτερα σε ασθενείς με επίμονα και υποτροπιάζοντα κονδυλώματα.»

Το Moducare δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες ακόμη και μετά από συνεχή χορήγηση 96 εβδομάδων των πολύ υψηλών δόσεων 1000 - 5000mg ανά χιλιόγραμμο βάρους. Δεν αντικαθιστά κανένα φάρμακο.
Δίδεται ως συμπλήρωμα με σκοπό να βοηθήσει στην ισορροπημένη ανοσιακή απάντηση του οργανισμού. Από τις μελέτες έχει αποδειχθεί ότι το Moducare δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με φάρμακα.

Pacran

Το Pacran είναι ένα 100% φυσικό εκχύλισμα Cranberry από ολόκληρο τον καρπό του φυτού Vaccinium Macrocarpon (Βακκίνιο το Μακρόκαρπο) με καταγωγή από τη Βόρειο Αμερική. To cranberry βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των φρούτων που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Τα ενεργά συστατικά του είναι ένα σύνολο φλαβονοειδών με αντιβακτηριακή δράση, αντιοξειδωτικά, όπως προανθοκυανιδίνες/ανθοκυανιδίνες, διάφορα ευεργετικά οργανικά οξέα, β-καροτένιο, καθώς επίσης πλήθος ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Οι προανθοκυανιδίνες (PAC) είναι μια κατηγορία βιολογικά δραστικών φλαβονοειδών που είναι από τα πιο
ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης. Συνήθως, βρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση στο φλοιό των δέντρων, στα φρούτα και τους σπόρους και χρησιμεύουν στην προστασία των φυτών από τις οξειδωτικές βλάβες.
Το 85-95% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος οφείλονται στο βακτήριο E. Coli (Escherichia Coli) που προσκολλείται στα τοιχώματα των ουροεπιθηλιακών κύτταρων με τριχοειδείς κροσσούς, τα ινίδια τύπου 1 και τα ινίδια τύπου Ρ. Πλήθος επιστημονικών ερευνών τεκμηριώνει ότι το Cranberry αναστέλλει την προσκόλληση του βακτηρίου στα ουροεπιθηλιακά κύτταρα και συνεπώς, εμποδίζει μία διαδικασία που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ουρολοίμωξης.7

Η ανταγωνιστική δράση αυτή οφείλεται σε ένα συγκεκριμένο συστατικό, την προανθοκυανιδίνη τύπου Α (PAC-A). Tο cranberry περιέχει μεγάλες ποσότητες PAC-(A) σε αντίθεση με άλλα φρούτα.
Μόνο το PAC-(A) αναστέλλει την προσκόλληση του E. Coli, μέσω αδρανοποίησης των ινιδίων τύπου Ρ.

Οι προανθοκυανιδίνες ΡΑC -(B) που υπάρχουν σε διάφορες τροφές γενικότερα (π.χ. μαύρη σοκολάτα, μήλα, σταφύλια κλπ) δεν έχουν αυτή την ικανότητα.8 Επίσης, αν και υπάρχουν διάφορα είδη
cranberry, το vaccinium macrocarpon είναι το μόνο που έχει PAC-(A) σε επαρκείς ποσότητες. Τα άλλα περιέχουν μικρότερες ποσότητες και η δράση τους δεν έχει εκτιμηθεί επαρκώς.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα διαθέσιμα εκχυλίσματα Cranberry που λαμβάνονται από συγκεκριμένα μέρη του καρπού, το Pacran αποτελεί μια κατοχυρωμένη* σύνθεση που περιέχει τις δραστικές
ουσίες από ολόκληρο τον καρπό (χυμό, σώμα, φλούδα και σπόρους). Πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εκχυλίσματα πλήρους ισχύος, και όχι απομονωμένα στελέχη όπως π.χ. τα
PACs, υποστηρίζουν αποτελεσματικότερα την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Το Pacran παρέχει όλες τις πολύτιμες ουσίες του καρπού και είναι το πιο διεξοδικώς μελετημένο και επιστημονικώς τεκμηριωμένο προϊόν Cranberry για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

Κλινική Τεκμηρίωση

Τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή με έλεγχο placebo κλινική μελέτη9 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Current Bioactive Compounds, απέδειξε ότι σε διάστημα 90 ημερών, η ημερήσια δόση 500mg Pacran είχε ως αποτέλεσμα την κατά 36% μείωση του E. Coli στα ούρα καθώς και την σημαντική εξασθένιση των συμπτωμάτων. Οι αλλαγές που παρατηρήθηκαν στην ομάδα ελέγχου δεν ήταν αξιόλογες.
Σε κλινική μελέτη10 διάρκειας 180 ημερών που διεξήχθη σε 176 γυναίκες με σκοπό την εκτίμηση της δράσης του Pacran στην πρόληψη των υποτροπών, η λήψη 500mg ημερησίως οδήγησε στην κατά 58% μειωμένη πιθανότητα εμφάνισης υποτροπών συγκριτικά με placebo.

Κλινικές και εργαστηριακές μελέτες απέδειξαν επίσης ότι το Pacran δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες και ότι είναι ατοξικό.7 Ωστόσο, τα Cranberries γενικότερα αναστέλλουν με δοσοεξαρτώμενο τρόπο τη δράση του ενζύμου CYP2C9 που είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό της βαρφαρίνης στο ήπαρ και συνεπώς, η μακροχρόνια λήψη προϊόντων cranberry από άτομα που λαμβάνουν κουμαρινικά αντιπηκτικά χρειάζεται προσοχή.
Τέλος, η σύνθεση του προϊόντος ολοκληρώνεται με την προσθήκη εκχυλίσματος βλαστού και φύλλου Πράσινου Τσαγιού, εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες και κατεχίνες, για την περαιτέρω ενίσχυση της αντιοξειδωτικής δράσης του Modufame.

Μία κάψουλα, δύο έως τρεις φορές ημερησίως με άδειο στομάχι - μία ώρα πριν τα γεύματα με νερό ή χυμό.
Το Modufame μπορεί να χορηγηθεί συγχρόνως με την φαρμακευτική αγωγή και μετά την ολοκλήρωση αυτής για αποφυγή των επιμολύνσεων.

Σχετικά Προϊόντα