Octonion Syrop Φυτικό Σιρόπι Ενηλίκων 200ml | Πονόλαιμος-Βήχας | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Octonion Syrop Φυτικό Σιρόπι Ενηλίκων 200ml

Octonion Syrop Φυτικό Σιρόπι Ενηλίκων 200ml
-40%
Octonion Syrop Φυτικό Σιρόπι Ενηλίκων 200ml
Φυτικό Σιρόπι Ενηλίκων
Κωδικός:
a2z_12088
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
14.30 €
Έκπτωση
5.70€ (40%)
Αγόρασέ το με
8.60 €

Το Octonion Syrup είναι ένα φυτικό σιρόπι με 7 βότανα και βιταμίνη C, κατάλληλο για τον βήχα, όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος (καταρροή, μπούκωμα, βραχνάδα), και για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει 8 φυσικά συστατικά:

Η Althaea officinalis ή δενδρομολόχα, μειώνει τον ερεθισμό των βλεννογόνων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αποχρεμπτικές ιδιότητες. H αλθαία χρησιμοποιείται κατά του έντονου και ξηρού βήχα.

Το βερμπάσκο ή φλόμος (Verbascum thapsus) είναι ένα βότανο για το βήχα. Παρουσιάζει βλεννολυτική, αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή και αντιϊκή δράση.

H Επιτροπή Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΕΑ/HMPC) ενέκρινε τη χρήση του θυμαριού (Thymus vulgaris), ως παραδοσιακού αποχρεμπτικού για την ανακούφιση από το βήχα και το κρυολόγημα. Η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP), το συνιστά επίσης για την αντιμετώπιση της καταρροής του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου (Eucalyptus globulus) είναι μια φυσική λύση για τη διευκόλυνση της αναπνοής. Η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP) το συνιστά ως συμπληρωματική αγωγή για την αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής αναπνευστικής δυσχέρειας, συμπεριλαμβανομένης της βρογχίτιδας και του βρογχικού άσθματος. Επιπρόσθετα έχει βρεθεί ότι το ευκαλυπτέλαιο διαθέτει αντιμικροβιακή δράση έναντι πολλών παθογόνων που προσβάλλουν το αναπνευστικό. Η Επιτροπή, Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΕΑ/HMPC) ενέκρινε τη χρήση του ευκαλύπτου ως παραδοσιακού μέσου για την ανακούφιση από το βήχα και το κρυολόγημα.

Το φασκόμηλο (Salvia officinalis) είναι χρήσιμο σε μολύνσεις της ρινικής και φαρυγγικής κοιλότητας. Το φραγκοστάφυλο (Red Currant) βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και των ιώσεων. Ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας των πνευμόνων και ελαχιστοποιούν τη φλεγμονή.

Το μέλι ακακίας (Acacia Honey) είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, αμινοξέα και φλαβονοειδή. Διαθέτει ουσίες με αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι ένα φυσικό αντιβηχικό.

Η βιταμίνη C είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η πλειοψηφία των επιστημονικών στοιχείων δείχνουν ότι η λήψη υψηλών δόσεων βιταμίνης C μπορεί να συντομεύσει την ίαση του κρυολογήματος.

Φυτικό σιρόπι

Για το βήχα και το ανοσοποιητικό συστήμα

Κατάλληλο για διαβητικούς

10 ml (1 κουταλιά της σούπας) 3 φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαλυμένο σε χυμό ή σε γάλα. Να ανακινείται καλά πριν τη χρήση. Να καταναλώνεται εντός 2 μηνών μετά το άνοιγμα.

Σχετικά Προϊόντα