Klorane Avoine Shampoo Σαμπουάν Απαλό Με Βρώμη 400ml | Σαμπουάν | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Klorane Avoine Shampoo Σαμπουάν Απαλό Με Βρώμη 400ml

Klorane Avoine Shampoo Σαμπουάν Απαλό Με Βρώμη 400ml
-30%
Klorane Avoine Shampoo Σαμπουάν Απαλό Με Βρώμη 400ml
Πολύ απαλό σαμπουάν με γαλάκτωμα βρώμης Κατάλληλο προϊόν για όλη την οικογενεια.
Κωδικός:
a2z_15131
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
18.10 €
Έκπτωση
5.43€ (30%)
Αγόρασέ το με
12.67 €

Πολύ απαλό σαμπουάν με γαλάκτωμα βρώμης
Κατάλληλο προϊόν για όλη την οικογενεια.

Ενδείξεις

Ιδανικό για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά, αυτό το σαμπουάν χαρίζει απαλότητα, προστασία και εύκολο ξέπλεγμα. Σέβεται το τριχωτό και το στέλεχος της τρίχας.

Ιδιότητες

Με παιδιατρικά και δερματολογικά ελεγμένη υψηλή ανεκτικότητα, αυτό το σαμπουάν, εξαιρετικής απαλότητας και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ PARABEN, είναι ιδανικό επίσης και για τα παιδιά. Ενυδατωμένα και προστατευμένα, τα μαλλιά όλης της οικογένειας ξαναβρίσκουν απαλότητα και ελαστικότητα.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το πολύ απαλό σαμπουάν με γαλάκτωμα βρώμης KLORANE επιλέχθηκε ειδικά για την εξαιρετική απαλότητά του (90% ικανοποίησης)*, για την ελαστικότητα που προσφέρει (86%)* και για το εύκολο ξέπλεγμα (88%)*. *Κλινικά αποτελέσματα, που παρατηρήθηκαν μετά από 2 εβδομάδες χρήσης σε 100 γυναίκες.

Σύνθεση

WATER (AQUA). SODIUM LAURETH SULFATE. PROPYLENE GLYCOL. COCO-GLUCOSIDE. LAURYL BETAINE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRAXT). BENZOIC ACID. CAPRYPYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM COCOYL GLUTAMATE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). INULIN. SODIUM CHLORIDE. STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER. XANTHAN GUM.

Συσκευασία

Φιαλίδιο 400ml

Οδηγίες χρήσης

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε αφρό και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνεται απαραίτητο από όλη την οικογένεια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Σχετικά Προϊόντα