Iovir Nasal spray 20 ml | Ρινική Καταροή και Συμφόριση | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Iovir Nasal spray 20 ml

Iovir Nasal spray 20 ml
-30%
Iovir Nasal spray 20 ml
Spray για τη ρινική αποσυμφόρηση
Κωδικός:
a2z_15444
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
15.20 €
Έκπτωση
4.56€ (30%)
Αγόρασέ το με
10.64 €
  • Spray για τη ρινική αποσυμφόρηση
  • Με φυσική καραγενάνη, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες
  • 140 ψεκασμοί ανά συσκευασία
  • Κατάλληλο από 1 έτους, για εγκύους, θηλάζουσες
  • Κατάλληλο για διαβητικούς και vegans
  • Δεν περιέχει λακτόζη και γλουτένη
  • Ιατροτεχνολογικό προϊόν  ΙΙα

To iovir® για τη μύτη είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν κλάσης ΙΙα στείρο, και Ευρωπαϊκά πιστοποιημένο, για τη ρινική αποσυμφόρηση. Περιέχει τις φυσικές ουσίες Carragelose® (γιώτα καραγενάνη) και κάπα-καραγενάνη, οι οποίες προέρχονται από θαλάσσια κόκκινα άλγη.

 

Δημιουργεί ένα προστατευτικό φραγμό στους ιούς του κοινού κρυολογήματος και παγιδεύει αδιακρίτως και με ευρεία δράση τους ιούς του ανώτερου αναπνευστικού, εμποδίζοντας την προσκόλλησή τους στον βλεννογόνο και συνεπώς τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωσή τους.

 

Επιπλέον σχηματίζει μια ενυδατική προστατευτική μεμβράνη. Λόγω της δράσης της Carragelose, η μεμβράνη αυτή παραμένει περισσότερο στον ρινικό βλεννογόνο και χρησιμεύει ως φυσικός φραγμός έναντι εξωτερικών επιδράσεων. Αυτή η μεμβράνη φυσιολογικής υγρασίας υποστηρίζει παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού από τους ιούς του κοινού κρυολογήματος. Κατάλληλο για:

 

  • Την προληπτική και παρατεταμένη εφύγρανση του ρινικού βλεννογόνου με σκοπό την προφύλαξη και υποστηρικτική αντιμετώπιση των παραπόνων που σχετίζονται με τον ξηρό ή ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει πιθανότητα εθισμού ή κινδύνου από υπερβολική δόση. 

Οδηγίες Χρήσης

Κατά τα πρώτα σημάδια γριπώδους συνδρομής (π.χ. πονόλαιμος, τσούξιμο ή ρινική καταρροή, κ.α) εφαρμόστε 1 ψεκασμό σε κάθε ρουθούνι, τουλάχιστον 3 φορές ημερησίως. Η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων του κρυολογήματος και πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να περάσουν τα συμπτώματα. 

Για να υγράνετε τον ξηρό ρινικό βλεννογόνο ψεκάστε μερικές φορές στη μύτη αρκετές φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πριν από την πρώτη εφαρμογή πιέστε την αντλία μερικές φορές εάν είναι απαραίτητο, έως ότου επιτευχθεί ομοιόμορφος ψεκασμός. Προς αποφυγή τραυματισμού να μην τοποθετείτε το ακροφύσιο βαθιά στη μύτη. Για τον ψεκασμό κρατήστε το φιαλίδιο υπό γωνία προς τη μύτη σας. Μετά από κάθε χρήση ξανακλείστε το ακροφύσιο με το προστατευτικό πώμα.

Σχετικά Προϊόντα