Darphin Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream, Αντιρυτιδική Κρέμα και για Ρυτίδες Έκφρασης 50ml | Αντιγήρανση-Ρυτίδες 35+ | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Darphin Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream, Αντιρυτιδική Κρέμα και για Ρυτίδες Έκφρασης 50ml

Darphin Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream, Αντιρυτιδική Κρέμα και για Ρυτίδες Έκφρασης 50ml
-40%
Darphin Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream, Αντιρυτιδική Κρέμα και για Ρυτίδες Έκφρασης 50ml
Κρέμα Προσώπου Αντιγήρανσης & Λάμψης, που μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές & επανορθώνει τις ατέλειες του δέρματος ενώ βοηθά στην ανανέωση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.
Κωδικός:
a2z_15515
Εταιρεία:
Σειρές Darphin:
Darphin Ideal Resource-Ρυτίδες Εκφρασεις
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
63.60 €
Έκπτωση
25.44€ (40%)
Αγόρασέ το με
38.16 €

Μια πλούσια και μεταξένια κρέμα αναβιώνει τη φωτεινότητα και ενεργοποιεί την φυσική ανανέωση των κυττάρων. Τα αποτελέσματα είναι ορατά: η επιδεμίδα είναι ενυδατωμένη, βελούδινα λεία και λαμπερή σε μία μόλις εβδομάδα, ενώ οι γραμμές μειώνονται ορατά.

Αποτελέσματα:

Η νεανική λάμψη του δέρματος ανανεώνεται. Smoothing retexturizing radiance cream. Εμπνευσμένοι από την απίστευτη δύναμη της φύσης, οι ειδικοί της DARPHIN συνδύασαν 3 πολυετή φυτά στο LINE POLISH COMPLEX ™

– Λευκό Ιβίσκο, Centella asiatica και Knotweed.

Αυτά δρουν σε συνέργεια και βοηθούν στην αναδόμηση των φυσικών αποθεμάτων του δέρματος για όψη πιο νεανική με τριπλό αποτελέσμα αντιγήρανσης: οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι πιο λείες, η επιδερμίδα είναι φρέσκια και λαμπερή, η υφή του δέρματος είναι σφριγηλή και μεταξένια απαλή. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το λεπτό άρωμα των λευκών λουλουδιών και την πλούσια υφή που απορροφάται χωρίς καμία προσπάθεια από το δέρμα.

Τα 3 αυτά φυτά δρουν σε συνέργεια, βοηθώντας στην υποστήριξη των βασικών πηγών νεότητας για ένα νεανικό δέρμα και για τριπλή αντιγηραντική δράση: μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα, ομοιόμορφη και βελούδινα απαλή υφή.
Το λεπτεπίλεπτο άρωμα λευκών λουλουδιών και η πλούσια υφή της κρέμας, που απορροφάται εύκολα από το δέρμα, σας παρασύρουν σε μια στιγμή ευεξίας.

>32% βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων σε 3 μήνες*
>31% βελτίωση της λάμψης σε 3 μήνες*

* Κλινική μελέτη σε 24 γυναίκες, 2 εφαρμογές την ημέρα.

To 87% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Κατάλληλο για κανονική-ξηρή επιδερμίδα.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ προς τα πάνω, μετά το αντίστοχο serum.

1. "Μασάζ Αυχένα": Τοποθετήστε τα χέρια σας παράλληλα, πίσω από το λαιμό και κάντε μασάζ ως το ανώτερο σημείο του λαιμού όπου ξεκινάει το τριχωτό της κεφαλής.

2. "Ανόρθωση Παρειών": Κρατώντας τα χέρια σας παράλληλα, με σταθερή πίεση, ξεκινήστε από τη βάση του λαιμού και προχωρήστε τις παλάμες σας ανοδικά προς τα μάγουλα, ως τους κροτάφους.

3. "Ανόρθωση Μετώπου": Τοποθετήστε τη μια παλάμη παράλληλα στο μέτωπό σας, στην άκρη των φρυδιών και πιέστε ανοδικά, προς το τριχωτό της κεφαλής.

Σχετικά Προϊόντα