Tendoactive 60 κάψουλες | Αρθρώσεις-Οστά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Tendoactive 60 κάψουλες

Tendoactive 60 κάψουλες
-21%
Tendoactive 60 κάψουλες
Κωδικός:
a2z_15608
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
29.50 €
Έκπτωση
6.21€ (21%)
Αγόρασέ το με
23.29 €

Το TENDOACTIVE είναι συμπλήρωμα διατροφής με βάση το κολλαγόνο τύπου Ι, μουκοπολυσακχαρίτες (mucopolysaccharides), βιταμίνη C και μαγγανίου, συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού, όπως τένοντες και τους συνδέσμους.

Χαρακτηριστικά  
Οι τένοντες είναι μαλακοί ιστοί αποτελούμενοι από ίνες κολλαγόνου, συνδέουν τους μυς με τα οστά και έχουν μεγάλη ελαστικότητα. Απορροφούν την ένταση και την ενέργεια που ασκούν οι μυς ή ασκούνται πάνω σε αυτούς, ενώ έχουν την ικανότητα να αντέχουν έντονες δυνάμεις και διατάσεις. Οι τένοντες λόγω της θέσης και της λειτουργίας τους δέχονται τα ίδια φορτία με τους μυς, επειδή όμως δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα με αυτούς είναι πιο επιρρεπείς στους τραυματισμούς ενώ λόγω της δομής τους, δεν αιματώνονται στον ίδιο βαθμό, γεγονός που κάνει πιο αργή την αποκατάστασή τους.

Τα συμπτώματα μιας τενοντίτιδας, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται ο τραυματισμός τους, ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή στην οποία εκδηλώνονται. Σε κάθε περίπτωση, οι τραυματισμένοι τένοντες προκαλούν πόνο κατά την κίνηση ή τη συμπίεση ακόμα κι αν η κίνηση είναι πολλές φορές περιορισμένη. Αυτό μπορεί να συμβεί σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και σε περιστασιακές αθλητικές δραστηριότητες, σε εργαζόμενους που κάνουν επαναλαμβανόμενες εργασίες και γενικά σε όσους μερινά κάνουν την ίδια επιβαρυντική κίνηση και δεν επιτρέπουν στον τένοντα να ξεκουραστεί.

Το Κολλαγόνο τύπου Ι είναι το κύριο συστατικό του τένοντα, του δίνει αντοχή και ευκαμψία. Οι μουκοπολυσακχαριτες λειτουργούν για την ευθυγράμμιση των ινών κολλαγόνου που συνθέτουν τον τένοντα. Η βιταμίνη C βοηθά στην σύνθεση του κολλαγόνου. Το Μαγγάνιο συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του συν- δετικού ιστού. Το TENDOACTIVE, χάρη στις θρεπτικές ουσίες που περιέχει, συμβάλλει στην φυσιολογική διαμόρφωση του συνδετικού ιστού, ευνοώντας έτσι την αναγέννηση του τένοντα. 

Ενδείξεις  
Για την υγεία και την αποκατάσταση των τενόντων 

Αντενδείξεις
Υπερευαισθησία σε οποιαδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος.

Προειδοποιήσεις  
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων 210 7793777

Δοσολογία  
2 κάψουλες την ημέρα.

Κάθε συσκευασία TENDOACTIVE® περιέχει 60 κάψουλες.

Συνθήκες φύλαξης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, στην αρχική του συσκευασία, μακριά από μικρά παιδιά, σε θερμοκρασία δωματίου. 

Σχετικά Προϊόντα