Matsuda Θερμοφόρα σε Κόκκινο χρώμα 2200ml | Συσκευές Υγείας-Διαγνωστικά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Matsuda Θερμοφόρα σε Κόκκινο χρώμα 2200ml

Matsuda Θερμοφόρα σε Κόκκινο χρώμα 2200ml
-40%
Matsuda Θερμοφόρα σε Κόκκινο χρώμα 2200ml
Θερμοφόρα χωρητικότητας 2 λίτρων που παρέχει ήπια συνεχή θερμότητα και προσφέρει ανακούφιση σε όλα τα σημεία του σώματος.
Κωδικός:
a2z_15659
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
6.52 €
Έκπτωση
2.62€ (40%)
Αγόρασέ το με
3.90 €

Η θερμοφόρα νερού είναι κατασκευασμένη απόφυσικό εκχύλισμα καουτσούκ (λάτεξ), και η χωρητικότητα της είναι 2000ml. Ανατομικά σχεδιασμένη με λεπτές και πυκνές ραβδώσεις, μπορεί να προσαρμοσθεί σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος, αφήνοντας μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση.

Η κατασκευή της είναι ιδιαίτερα στιβαρή προκειμένου να αντέχει σε μεγάλες επιβαρύνσεις ενώ το βιδωτό πώμα της είναι κατασκευασμένο από ειδικού τύπου Teflonπροκειμένου να εξασφαλίζει απόλυτη στεγανότητα χωρίς καμία απολύτως διαρροή. Χρησιμοποιείται για την εύκολη και αποτελεσματική θέρμανση ή ψύξη οποιουδήποτε μέρους του ανθρώπινου σώματος.
Χρησιμοποιώντας την θερμοφόρα με ζεστό νερό επιτυγχάνεται ισορροπημένη κατανομή θερμότητας τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνοντας ταυτόχρονα τους μυς. Επιπλέον μπορεί να επιτευχθεί προσωρινή ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων. Αντίστοιχα χρησιμοποιώντας κρύο ή παγωμένο νερό η θερμοφόρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση κρυοθεραπείας με τα ανάλογα ευεργετικά αποτελέσματα.
Σχετικά Προϊόντα