Fagron Pigmerise Liposomal Cream 50ml | Πανάδες-Ευρυαγγείες | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Fagron Pigmerise Liposomal Cream 50ml

Fagron Pigmerise Liposomal Cream 50ml
-21%
Fagron Pigmerise Liposomal Cream 50ml
Κρέμα για τη θεραπεία των δυσχρωμιών του δέρματος λόγω διαταραχών υπομελάγχρωσης όπως της λεύκης. Δρα μειώνοντας τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες στην επιδερμίδα και βοηθά στην αποκατάσταση του.
Κωδικός:
a2z_15834
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
45.52 €
Έκπτωση
9.53€ (21%)
Αγόρασέ το με
35.99 €

Η Fagron Pigmerise liposomal cream είναι μια κρέμα για τη λεύκη και τους αποχρωματισμούς του δέρματος, του σώματος και του προσώπου. 

Το Pigmerise™ είναι ένα φυσικό προϊόν που παραλαμβάνεται από τον καρπό του μαύρου πιπεριού (Piper nigrum L.) σε ελαιορητίνη με υψηλή συγκέντρωση αλκαλοειδών και πτητικών ελαίων. Ενισχύει τη μελανογένεση και τον πολλαπλασιασμό των μελανοκυττάρων που οδηγούν σε επαναχρωματισμό του δέρματος. Το Pigmerise™ ενδείκνυται για τη θεραπεία της λεύκης, της ιδιοπαθούς σταγονοειδούς λευκοδερμίας και άλλων διαταραχών στις οποίες παρουσιάζεται μείωση των μελανοκυττάρων.

Διεγείρει την αναπαραγωγή των μελανοκυττάρων που βρίσκονται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και με
τον τρόπο αυτό προκαλεί το σχηματισμό των δενδριτών, ενισχύοντας έτσι τον επαναχρωματισμό του δέρματος.

Το Pigmerise™ σε συνδυασμό με τη βάση γέλης Fitalite™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και να εφαρμοστεί σε δύσκολες και ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι οι περιοχές γύρω από τα μάτια, το στόμα και τα γεννητικά όργανα. Η λιποσωμική σύνθεση της Fitalite™ επιτρέπει την απορρόφηση του φυτοσυμπλέγματος Pigmerise™ εις βάθος, φθάνοντας έτσι έως τα μελανοκύτταρα για μια πιο αποτελεσματική διαδικασία επαναχρωματισμού

  • Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, με ή χωρίς τη χρήση UV
  • Το σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια όλου του έτους

Εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα αρκετό ώστε να καλυφθεί όλο το εύρος της πάσχουσας περιοχής. Το σκεύασμα εφαρμόζεται πρώτα σε περιοχές όπου το δέρμα είναι παχύτερο. Στη συνέχεια, ένα λεπτό στρώμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, το στόμα και τα γεννητικά όργανα. Σε περίπτωση εφαρμογής άλλων προϊόντων ή καλλυντικών, συνιστάται να εφαρμόζονται μετά την παρέλευση 20 λεπτών από την εφαρμογή της κρέμας με Pigmerise™. Πριν από την έκθεση σε φωτοθεραπεία (ακτινοβολία UV), η θεραπεύσιμη περιοχή πρέπει να πλυθεί καλά επειδή το Pigmerise™ ενεργεί επίσης και ως αναστολέας της UV ακτινοβολίας

Προσοχή: Το Pigmerise™ μπορεί να λεκιάσει υφάσματα

Σχετικά Προϊόντα