Bravecto Αντιπαρασιτικά Δισκία Μασώμενα για Σκύλους 2-4,5kg | Κτηνιατρικα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Bravecto Αντιπαρασιτικά Δισκία Μασώμενα για Σκύλους 2-4,5kg

Bravecto Αντιπαρασιτικά Δισκία Μασώμενα για Σκύλους 2-4,5kg
-41%
Bravecto Αντιπαρασιτικά Δισκία Μασώμενα για Σκύλους 2-4,5kg
Εξωπαρασιτοκτόνα μασώμενα δισκία με φλουραλανέρη για σκύλους.
Κωδικός:
a2z_15838
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
41.40 €
Έκπτωση
16.90€ (41%)
Αγόρασέ το με
24.50 €

Μασώμενο δισκίο για πολύ μικρούς σκύλους (2-4,5kg) για την θεραπεία των προσβολών με κρότωνες (τσιμπούρια) και ψύλλους. Ένα δισκίο προστατεύει το σκύλο σας για 12 εδβομάδες.

Το Bravecto είναι ένα συστηματικό εντομοκτόνο και ακαρεοκτόνο αποκλειστικά για σκύλο που παρέχει άμεση και παραμένουσα θανατηφόρο δράση στους ψύλλους (Ctenocephalides felis) για 12 εδβομάδες, άμεση και παραμένουσα θανατηφόρο δράση στους κρότωνες (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus και D. variabilis) για 12 εδβομάδες, άμεση και παραμένουσα θανατηφόρο δράση στους κρότωνες (Rhipicephalus sanguineus) για 8 εδβομάδες. Η δραστική ουσία του Bravecto είναι η fluralaner, ένας ισχυρός αναστολέας μερών του νευρικού συστήματος των αρθροπόδων δρώντας ανταγωνιστικά στους συνδετο-εξαρτώμενους διαύλους νατρίου (GABA-υποδοχείς και γλουταμικούς υποδοχείς).

Οι ψύλλοι και οι κρότωνες πρέπει να προσκολληθούν στον ξενιστή και να αρχίσουν να τρέφονται για να εκτεθούν στο δραστικό συστατικό. Η έναρξη της δράσης παρατηρείται εντός 8 ωρών από την προσκόλληση των ψυλλων (C. felis) και εντός 12 ωρών από την προσκόλληση των κροτώνων (I. ricinus). 3 Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τμήμα θεραπευτικής στρατηγικής για τον έλεγχο της αλλεργικής από ψυλλους δερματίτιδας (ΑΨΔ). Το αντιπαρασιτικο χαπι σκυλου Bravecto συνεισφέρει στον έλεγχο των πληθυσμών των ψυλλων στο περιβάλλον, σε χώρους στους οποίους έχουν πρόσβαση οι θεραπευόμενοι σκύλοι.

Εγκυμοσύνη, γαλουχία και γονιμότητα: Έχει αποδειχθεί η ασφάλεια σε ζώα αναπαραγωγής, σε έγκυα και γαλουχούντα ζώα και έτσι το Bravecto μπορει να χρησιμοποιηθεί.

Τρόπος χορήγησης: Χορηγήστε το αντιπαρασιτικό χάπι σκύλου Bravecto κατά ή περίπου κατά τον χρόνο του γεύματος. Το Bravecto είναι μασώμενο δισκίο και είναι καλά αποδεκτό από τους περισσότερους σκύλους. Εάν το δισκίο δεν γίνει αποδεκτό από τον σκύλο, μπορεί επίσης να δοθεί με τροφή ή απευθείας μέσα στο στόμα. Κατά τη χορήγηση, ο σκύλος πρέπει να είναι υπό επιτήρηση ώστε να επιβεβαιωθεί ότι το δισκίο έχει καταποθεί.

Σχετικά Προϊόντα