Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml. | Αντιγήρανση-Ρυτίδες 35+ | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml.

Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml.
-50%
Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml.
Αντιγηραντικό serum σύσφιξης Merveillance Lift με υφή ελαίου της Nuxe. Με εξαιρετικά επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη, ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου IV μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων.
Κωδικός:
a2z_16005
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
50.10 €
Έκπτωση
25.05€ (50%)
Αγόρασέ το με
25.05 €

Αντιγηραντικό serum σύσφιξης με απολαυστική υφή ελαίου. Με το εξαιρετικά επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη, ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας (δέρμο-επιδερμιδικό όριο) και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου IV μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων. Μόλις 3 σταγόνες από το έλαιο-serum αρκούν για λείο και τονωμένο δέρμα. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση, δεν κολλάει. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Chlorella Vulgaris Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Limonene.

Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί ή/και βράδυ κάτω από την κρέμα σας.

Σχετικά Προϊόντα