Kinisis Progen Liquid Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Ενίσχυση Του Μυοσκελετικού Συστήματος 600ml. | Αρθρώσεις-Οστά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Kinisis Progen Liquid Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Ενίσχυση Του Μυοσκελετικού Συστήματος 600ml.

Kinisis Progen Liquid Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Ενίσχυση Του Μυοσκελετικού Συστήματος 600ml.
-30%
Kinisis Progen Liquid Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Ενίσχυση Του Μυοσκελετικού Συστήματος 600ml.
Εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τους πόνους των αρθρώσεων. Η υγρή πόσιμη μορφή του το καθιστά πιο εύληπτο και εύπεπτο.
Κωδικός:
a2z_16077
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
36.65 €
Έκπτωση
11.00€ (30%)
Αγόρασέ το με
25.65 €

Το μυοσκελετικό σύστημα σχηματίζεται από τα οστά, τις αρθρώσεις, τους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους και συνδράμει στη στήριξη, προστασία, σταθερότητα και κίνηση του σώματος. Προσβολές - βλάβες του μυοσκελετικού συστήματος μπορεί να οφείλονται σε ατύχημα, σε καταπόνηση (λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων ή επαγγελματικής ενασχόλησης), σε εκφύλιση (λόγω της γήρανσης του ανθρώπου) και σε άλλες παθήσεις.

 

Τι είναι το Kinisis Progen:

Το Kinisis Prοgen, αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή, για ακόμα πιο αποτελεσματική δράση, και προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.

Η υγρή πόσιμη μορφή του το καθιστά πιο εύληπτο και εύπεπτο, με αποτέλεσμα να απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. 1 δόση = έως και 20 χάπια, κάτι που το καθιστά σαφέστατα την πιο οικονομική πρόταση στα συμπληρώματα διατροφής

Η σύνθεσή του το κάνει το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί και ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες, συνδέσμους, αρθρικό υγρό και αρθρικό χόνδρο. Η επαναστατική σύνθεση του Kinisis Progen βοηθά στην πρόληψη και ανάκαμψη του μυοσκελετικού συστήματος.

 

Το Kinisis Progen είναι ιδανικό για:

  • Εκφυλιστικές παθήσεις (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) και τραυματισμούς (κατάγματα, αρθροπλαστικές κ.ά.) που προκαλούν πόνους σε αρθρώσεις και απώλεια μυϊκής μάζας επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξη.
  • Τραυματισμούς και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, για ταχύτερη αποκατάσταση.
  • Άτομα με μυϊκούς τραυματισμούς όπως θλάσεις και τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς όπως διαστρέμματα.
  • Όσους αθλούνται, για καλύτερες επιδόσεις και πρόληψη από τραυματισμούς.
  • Άτομα που η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα.
  • Άτομα με παραπάνω κιλά, καθώς καταπονούν τις αρθρώσεις τους περισσότερο.
  • Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

  • Το HC15® αναπληρώνει, στα επιθυμητά επίπεδα, το υαλουρονικό οξύ στις αρθρώσεις
  • Το κολλαγόνο και η θειική χονδροϊτίνη βοηθούν στην αποκατάσταση βλαβών στον χόνδρο, στους συνδέσμους και τους τένοντες
  • Το ουρσολικό οξύ τονώνει τον μυϊκό ιστό
  • Η βιταμίνη C ενισχύει τη συνολική δράση της σύνθεσης

Ένα καπάκι κάθε μέρα. Απλώς βάζετε στο καπάκι 20 ml και το πίνετε. Μπορείτε αν θέλετε να το αραιώσετε με λίγο νερό. Το μπουκάλι είναι 600 ml και περιέχει 30 δόσεις. Προτείνεται η λήψη 30 λεπτά πριν τον βραδινό ύπνο με άδειο στομάχι. Έχει υπέροχη γεύση μήλου!

 

Προτεινόμενη διάρκεια χρήσης

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές το χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση.

 

Παρενέργειες:

Δεν έχουν καταγράφει παρενέργειες σε υγιείς οργανισμούς ούτε αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής. Δεν συνιστάται, όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, η χρήση του: στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος.

Σχετικά Προϊόντα