Nuxe Huile Prodiegieuse Neroli Ξηρό Λάδι Περιποίησης 100ml | Ενυδάτωση σώματος | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Nuxe Huile Prodiegieuse Neroli Ξηρό Λάδι Περιποίησης 100ml

Nuxe Huile Prodiegieuse Neroli Ξηρό Λάδι Περιποίησης 100ml
-35%
Nuxe Huile Prodiegieuse Neroli Ξηρό Λάδι Περιποίησης 100ml
Multi-purpose Dry Oil που απορροφάται γρήγορα, και είναι ιδανικό για χρήση σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Με βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου, που προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.
Κωδικός:
a2z_16082
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
38.85 €
Έκπτωση
13.60€ (35%)
Αγόρασέ το με
25.25 €

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά από τη σειρά HUILE PRODIGIEUSE, τώρα και πιστοποιημένο βιολογικό με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης εκ των οποίων το 42% είναι βιολογικής καλλιέργειας. Με νέο καταπραϋντικό άρωμα ανθών πορτοκαλιάς, περγαμόντο και λεβάντα. Περιέχει βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου και σησαμιού.

Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση του δέρματος, χαρίζει λάμψη και απαλότητα σε πρόσωπο σώμα και μαλλιά.

Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Επίσης, έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική δράση και κάνοντας μασάζ στο σώμα με κυκλικές κινήσεις, βελτιώνει την όψη των ραγάδων. Χρησιμοποιείται στα μαλλιά ως θεραπεία φινιρίσματος ή μάσκα Με αντλία spray.

Χρησιμοποιήστε το όλο το χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι, στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Πρόσωπο και σώμα: Εφαρμόστε για να αποκτήσετε ένα απαλό και λείο δέρμα. Κάνοντας μασάζ στο σώμα με κυκλικές κινήσεις, βελτιώνει την όψη των ραγάδων κατά 68%. Μαλλιά: Εφαρμόστε για να θρέψετε τις ξηρές και κατεστραμμένες άκρες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία φινιρίσματος ή μάσκα.

Σχετικά Προϊόντα