Darphin La Structure Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Κρέμα Ματιών για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες | Φροντίδα Ματιών | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Darphin La Structure Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Κρέμα Ματιών για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες

Darphin La Structure Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Κρέμα Ματιών για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες
-40%
Darphin La Structure Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Κρέμα Ματιών για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες
Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Darphin, ιδανικό για κανονικές ή και μικτές επιδερμίδες. Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση. Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του. Περιεχόμενα σετ: Serum, Κρέμα Ματιών, Κρέμα Προσώπου, Νεσεσέρ Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη
Κωδικός:
a2z_16117
Εταιρεία:
Σειρές Darphin:
Darphin Stimulskin Plus-Σύσφιξη-Ρυτίδες
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
Δωρεάν μεταφορικά
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
129.80 €
Έκπτωση
51.92€ (40%)
Αγόρασέ το με
77.88 €

Stimulskin Serum

Συνδυάζοντας το ισχυρό Sea Emerald - ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου-, την επαναστατική Commiphora Mukul και την Deep-Infusion Oil Technology, ο λεπτόρρευστος αυτός ορός, βοηθά στη σμίλευση, τη σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Stimulskin Eye & Lip Cream

Η νέα σύνθεση της Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει ταυτόχρονα τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Μία πλούσια κρέμα με βελούδινη υφή που στοχεύει στις δύο πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, τα μάτια και τα χείλη, για επανόρθωση, λείανση και φωτεινότητα, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και την παραγωγή λιπιδίων. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, για μία επιδερμίδα που φαίνεται και αισθάνεται πιο δομημένη.

Η φροντίδα των ματιών νέας γενιάς με εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό μοναδικών συστατικών.

 

Stimulskin Renewal Cream

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και απαλότητα.

Μια πολυτελής φόρμουλα που προσφέρει βέλτιστη διείσδυση και καλύτερη διάχυση των δραστικών συστατικών στα στρώματα της επιδερμίδας για απόλυτη αναζωογόνηση. Σας αποκαλύπτει τα μυστικά του: Το Sea Emerald είναι ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην τόνωση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου για να υποστηρίξει το δομικό δίκτυο του δέρματος, επανενεργοποιώντας τις φυσικές συμπεριφορές αποκατάστασης νέων. Το Vector Technology είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης που βοηθά στην καθοδήγηση των βοτανικών συστατικών της φόρμουλας μέσω των στρωμάτων του δέρματος για την απελευθέρωση των οφελών τους.

Θρεπτικά Βοτανικά Έλαια: Αυτό το νέο μείγμα τριών φυτικών ελαίων (baobab, καρύδας και κολοκύθας) βοηθά στη θρέψη του δέρματος και παρέχει άνεση από το εσωτερικό. Το δέρμα ενυδατώνεται αμέσως, η υφή του είναι πιο ομαλή και η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή.

95% φυσικά συστατικά.

Χωρίς paraben, χωρίς ορυκτέλαια, χωρίς φθαλικό άλας, χωρίς φορμαλδεΰδη.

Stimulskin Serum

Εφαρμόστε πριν από την αντίστοιχη κρέμα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε κάθε βράδυ το 8-flower nectar πριν από τον ορό ή την κρέμα.

 

 

Stimulskin Eye & Lip Cream

Εφαρμόστε την κρέμα ματιών μετά τον ορό προσώπου και πριν την κρέμα προσώπου, σχετικά μικρή ποσότητα.

Απλώστε το προϊόν στο άνω βλέφαρο, κατά μήκος του οστού, ακριβώς κάτω από το φρύδι και στο κάτω βλέφαρο (κάτω από τα μάτια), από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία των ματιών, σε ημικύκλιο, περίπου 1 cm κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Κάντε το μασάζ με το εργαλείο μασάζ.

 

 

Stimulskin Renewal Cream

Πρωί και βράδυ, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό μετά τον κατάλληλο ελιξίριο ορού ή αιθέριου ελαίου Χρησιμοποιήστε το Absolute Regenerating Massage Tool για μια μοναδική εμπειρία. Ένδειξη: Γλυπτική, εξομάλυνση και άρση της περιποίησης προσώπου.

Σχετικά Προϊόντα