Clinea Water Crush SPF15 Refill Ενυδατική Κρέμα Ημέρας 50ml | Αντιηλιακά Προσώπου | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Clinea Water Crush SPF15 Refill Ενυδατική Κρέμα Ημέρας 50ml

Clinea Water Crush SPF15 Refill Ενυδατική Κρέμα Ημέρας 50ml
-20%
Clinea Water Crush SPF15 Refill Ενυδατική Κρέμα Ημέρας 50ml
Refill ενυδατική κρέμα ημέρας με SPF 15, με 3% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και γιαούρτι καρύδας, που πλημμυρίζει την επιδερμίδα άμεσα με ενυδάτωση που διαρκεί.
Κωδικός:
a2z_16778
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
16.00 €
Έκπτωση
3.20€ (20%)
Αγόρασέ το με
12.80 €

Ανταλλακτική Συσκευσία Refill με την ενυδατική κρέμα ημέρας Water Crush SPF 15 με 3% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και γιαούρτι καρύδας, που πλημυρίζει την επιδερμίδα σου άμεσα με ενυδάτωση που διαρκεί. Ήρθε η ώρα το δέρμα σου να ξεδιψάσει με μια κρέμα ανάλαφρη σαν σαντιγί. Ενυδατώνει άμεσα για έως και 48ώρες, μειώνει τη λιπαρότητα, δεν φράζει τους πόρους και με αντηλιακή προστασία. 

Η Clinea δημιούργησε μια σειρά ενυδάτωσης με επαναγεμιζόμενες συσκευασίες. Έτσι, όταν τελειώνει το προϊόν αντί να το ξαναγοράσεις, μπορείς να το ξαναγεμίσεις. Η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και κάθε φορά που την αντικαθιστάς γλιτώνεις -και εσύ και ο πλανήτης- το 87% της συσκευασίας. Ανέβασε την ένταση στη λάμψη! Αυτή η κρέμα θα χαρίσει στο δέρμα σου ενέργεια και αντιγηραντική φροντίδα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
 
00:00
 
00:14

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

  • Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα σου άμεσα με ενυδάτωση που διαρκεί. 
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Σχεδιασμένη για να ξαναγεμίζει με ανταλλακτική κάψουλα.
  • 84% συστατικά φυσικής προέλευσης.
  • Δερματολογικά ελεγμένη*.

*σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Περιέχει το Σύμπλοκο 4 Balance Boosters όπως όλα τα προϊόντα Clinéa

Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη  και εκχύλισμα κομπούχας (προϊόν ζύμωσης), που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία)  και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.

**in vitro έρευνες για τα συστατικά

και επιπλέον

3% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέοςΕίναι ο απόλυτος superstar της ενυδάτωσης, αποτελείται από 4 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος και έρχεται για να πλημμυρίσει το δέρμα σου άμεσα με ενυδάτωση. Αυτός ο αποτελεσματικός συνδυασμός, διεισδύει γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενυδατώνει και επανορθώνει το δέρμα από μέσα, συγκρατεί το νερό, προσκολλάται στην επιφάνεια του δέρματος και σχηματίζει ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ, μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια νερού.

Γιαούρτι καρύδας: Φέρνει όλα τα οφέλη που περιέχει το γάλα καρύδας που έχει υποστεί ζύμωση, στο δέρμα σου! Πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και πρωτεΐνες, αναπληρώνει το δέρμα σου με υγρασία και προσφέρει μια καταπραϋντική αίσθηση.

SPF15: Με ένα συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων φιλικών προς το περιβάλλον και το δέρμα, που βοηθά στην προστασία του δέρματος από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Αναλυτική Λίστα Συστατικών

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Triazone, C13-15 Alkane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Niacinamide, Cocos Nucifera Fruit Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Batyl Alcohol, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose Stearoxy Ether, Inulin, Lactobacillus Ferment, Lauroyl Lysine, Panthenol, Parfum, Pentylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Silica, Sodium Carbomer, Sodium Gluconate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Sorbitan Isostearate, Squalane, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Εφάρμοσε κάθε πρωί στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και τον ορό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Σχετικά Προϊόντα