Korres Γιασεμί Λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών 200 ml | Καθαρισμός ντεμακιγιάζ | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Korres Γιασεμί Λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών 200 ml

Korres Γιασεμί Λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών 200 ml
-20%
Korres Γιασεμί Λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών 200 ml
Λοσιόν Ντεμακιγιάζ ματιών για ευαίσθητες επιδερμίδες
Κωδικός:
a2z_4974
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
11.90 €
Έκπτωση
2.38€ (20%)
Αγόρασέ το με
9.52 €

Η λοσιόν Γιασεμί, πλούσια σε βιολογικά φυτικά εκχυλίσματα, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ των ματιών και την αδιάβροχη μάσκαρα, χωρίς να ερεθίζει.

Κύρια συστατικά:Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από Γιασεμί, Χαμομήλι, Ευφράζια, Τίλιο και Αμάρανθο, εξασφαλίζει εξαιρετική καταπραϋντική και απαλυντική δράση, προστατεύοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από ερεθισμούς. 
Τα εκχυλίσματα Ροδιού και Αμαμελίδας, προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενώ παράλληλα δροσίζουν και αναζωογονούν την περιοχή των ματιών. Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες.

Γιασεμί:Το αιθέριο έλαιο του Γιασεμιού προσφέρει σπουδαίες υπηρεσίες στην ομορφιά, καθώς θρέφει, τονώνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη, ξηρή ή πρόωρα γηρασμένη επιδερμίδα. 
Στην Ινδία, το γιασεμί παραμένει έως τις μέρες μας σύμβολο του αισθησιασμού και το καλλιεργούν εκτεταμένα στην ιερή πόλη Μπεναρές. 
Μαζεύουν τα άνθη του μόλις σουρουπώσει, γιατί τότε είναι που ευωδιάζει εντονότερα, τα απλώνουν νύχτα στις στέγες ναών και όταν στεγνώσουν, τα επεξεργάζονται στον αχνό πάντοτε υπό το φως του φεγγαριού.

Σχετικά Προϊόντα