Vitabiotics Perfectil Original 30's | Αδύναμα Μαλλιά | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Vitabiotics Perfectil Original 30's

Vitabiotics Perfectil Original 30's
-25%
Vitabiotics Perfectil Original 30's
Συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.
Κωδικός:
a2z_6256
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
17.80 €
Έκπτωση
4.45€ (25%)
Αγόρασέ το με
13.35 €

Vitabiotics Perfectil, 30's

Το συμπλήρωμα διατροφής Perfectil της Vitabiotics παρέχει στον οργανισμό 22 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, L-κυστίνη και εκχύλισμα σταφυλιού, που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Το τυποποιημένο εκχύλισμα σταφυλιού, οι βιταμίνες C, Ε και τα καροτενοειδή, συστατικά ευρέως γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές βλάβες λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, του Νο 1 παράγοντα γήρανσης, χαλάρωσης και δημιουργίας ρυτίδων, προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και βοηθούν στην καλή μικροκυκλοφορία του αίματος. Το παντοθενικό οξύ (Β5) έχει βρεθεί ότι μπορεί να βοηθήσει κατά της ξηροδερμίας.

Η βιοτίνη διεγείρει την ανάπτυξη των κυττάρων και σχετίζεται με την ανάπτυξη της τρίχας και την υγεία του δέρματος. Απαραίτητα ιχνοστοιχεία όπως το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, βοηθούν στο σωστό σχηματισμό της τρίχας και στην ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για την αντοχή της τρίχας και το σχηματισμό του θύλακα της τρίχας.

Ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και η L-κυστίνη είναι συστατικά που σύμφωνα με μελέτες συμβάλλουν στην υγεία και την ανάπτυξη των νυχιών.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης

- Σύνθεση μιας ταμπλέτας την ημέρα

- Κατάλληλο για χορτοφάγους

Περισσότερες Πληροφορίες

ΟδηγίεςΜια ταμπλέτα την ημέρα με ή αμέσως μετά το κύριο γεύμα (όχι το πρωινό), μαζί με ένα γεμάτο ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα.

ΣυστατικάMicrocrystalline cellulose, echinacea (concentrated extract), vitamin C (ascorbic acid), magnesium hydroxide, burdock (concentrated extract), maize starch, vitamin E natural source (as D-Alpha Tocopheryl Succinate), pantothenic acid( as calcium salt ), silicon (as silicon dioxide ), vitamin B6 (as HCL), nicotinamide, zinc sulphate, ferrous fumarate, cystine, polydextrose, hydroxypropylmethylcellulose, french chalk, magnesium stearate, thiamin (vit B1 mononitrate), natural mixed carotenoids (betatene), riboflavin (vitamin B2), copper sulphate, manganese sulphate, medium chain triglycerides( emulsifier ). Natural colouring: Iron oxide. Folacin (as folic acid), potassium iodide, selenium (as sodium selenate), chromium glycine chelate, biotin, vitamin B12 ( as cyanocobalamin prep ), vitamin D (as cholecalciferol prep).
No gelatin, artificial colours, gluten, preservatives, starch, fat, salt or yeast. Not tested on animals

Σχετικά Προϊόντα