Lamberts Iron 14mg 100 tabs | Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts Iron 14mg 100 tabs

Lamberts Iron 14mg 100 tabs
-25%
Lamberts Iron 14mg 100 tabs
Σκεύασμα Μετάλλων με Σίδηρο ως Πικολινικό
Κωδικός:
a2z_6422
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Μέταλλα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
15.55 €
Έκπτωση
3.89€ (25%)
Αγόρασέ το με
11.66 €

Χρήση Η διατροφική ανεπάρκεια σιδήρου είναι η πιο γνωστή ανεπάρκεια μετάλλου στον κόσμο σήμερα, σύμφωνα με επίσημες μελέτες του οργανισμού παγκόσμιας υγείας. Όλες οι ηλικίες και των δύο φύλων διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο, αλλά κυρίως οι γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία. Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, που συχνά προκαλείται από άλλα συμπληρώματα σιδήρου, καταφέραμε να το αποφύγουμε με τη συγκεκριμένη μορφή σιδήρου (citrate), χωρίς να δυσκολεύεται η απορρόφησή του από τον οργανισμό. Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό καθώς η συμμόρφωση των ασθενών είναι απαραίτητη όταν γίνεται πρόσληψη συμπληρώματος σιδήρου καθώς η αναπλήρωση των εξαντλημένων αποθηκών σιδήρου μπορεί να διαρκέσει και μήνες.

Μπεζ κηλιδωτή επικαλυμμένη στρογγυλή ταμπλέτα Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Iron (as Citrate) 14mg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, ο οποίος όταν λαμβάνεται σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να είναι βλαβερός για τα μικρά παιδιά. Η λήψη άνω των 20mg σιδήρου ανά ημέρα, μπορεί να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές σε ευαίσθητα άτομα. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

Δοσολογία:1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα

Σχετικά Προϊόντα