Lamberts Selenium 200μg 60 tabs | Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts Selenium 200μg 60 tabs

Lamberts Selenium 200μg 60 tabs
-25%
Lamberts Selenium 200μg 60 tabs
Μέταλλα Το σελήνιο είναι ένα ζωτικό ιχνοστοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, συντελώντας έτσι στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό της θυροξίνης και στην υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος.
Κωδικός:
a2z_6424
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Μέταλλα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
19.50 €
Έκπτωση
4.87€ (25%)
Αγόρασέ το με
14.63 €

Χρήση: Στατιστικές δείχνουν ότι η πρόσληψη σεληνίου για το 80% των ανθρώπων στο είναι κάτω της συνιστώμενης ημερήσιας δοσολογίας. Το σελήνιο, 1) αποτελεί ζωτικό συστατικό των μηχανισμών άμυνας του οργανισμού έναντι στο οξειδωτικό στρες. 2) διαδραματίζει βασικό ρόλο στον μεταβολισμό της θυροξίνης. Σύμφωνα με μελέτη που ανακοίνωσε ο Έλληνας γιατρός Κος Λεωνίδας Ντούντας στο Ευρωπαϊκό συνέδριο για τον θυροειδή στη Βουδαπέστη (2000), το Selenium 200 mcg Lamberts βοηθάει σημαντικά στο θυροειδή. 3) αποτελεί πολύτιμο παράγοντα στην υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος. Με βάση τις ιδιότητες του σεληνίου, η μη επαρκής πρόσληψή του μέσω της διατροφής αποτελεί σοβαρό λόγο ανησυχίας. Η Lamberts έχει επιλέξει την οργανική μορφή Seleno-L-Methionine του σεληνίου λόγω καλύτερης απορρόφησής του. Κάθε ταμπλέτα περιέχει 200μg Selenium η οποία είναι διπλάσια ποσότητα από αυτή που συναντάμε στα περισσότερα προϊόντα.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Selenium (as Seleno L-Methionine) 200μg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.. Κατάλληλο για χορτοφάγους 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την συνιστώμενη δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Δοσολογία:1 ταμπλέτα την ημέρα

Σχετικά Προϊόντα