Lamberts L-Glutathione Com capsplex 60 | Αμινοξέα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Lamberts L-Glutathione Com capsplex 60

Lamberts L-Glutathione Com capsplex 60
-25%
Lamberts L-Glutathione Com capsplex 60
Είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από Κυστεΐνη, Γλουταμικό Οξύ και Γλυσίνη, χρήσιμο στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
Κωδικός:
a2z_6491
Εταιρεία:
Σειρές Lamberts:
Αμινοξέα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
40.85 €
Έκπτωση
10.21€ (25%)
Αγόρασέ το με
30.64 €

Χρήση: Η Γλουταθιόνη είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από Κυστεΐνη, Γλουταμικό Οξύ και Γλυσίνη. Σχηματίζει το ένζυμο glutathione peroxidise το οποίο είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά του οργανισμού. • Η Glutathione Complex της Lamberts περιέχει καλά επίπεδα του κάθε πεπτιδίου όπως επίσης πλήρης γλουταθειόνη για την μεγιστοποίηση της απορρόφησης • Βοηθάει το συκώτι να λειτουργεί ως όργανο αποτοξίνωσης του οργανισμού • Μπορεί να υποστηρίξει την αποτοξίνωση ιδίως σε άτομα με βαρύ τοξικό φορτίο • Συμμετέχουν στον σχηματισμό των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων

Κάθε κάψουλα αποδίδει: L-Glutamic Acid 194mg L-Cysteine 158mg Glycine 98mg L-Glutathione 50mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Microcrystalline Cellulose, Capsule Shell (Gelatin), Magnesium Stearate, Silicon Dioxide. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά.. 

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν δεν συνίσταται για παιδιά και για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά κάψουλα
L-Glutamic Acid 194mg
L-Cysteine 158mg
Glycine 98mg
L-Glutathione 50mg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Cellulose, Capsule Shell (Gelatin), Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά

Δοσολογία: 1 με 3 κάψουλες ημερησίως, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα