Eva Biolact Ovules 10 υπόθετα | Κολπικές γέλες-Υπόθετα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Eva Biolact Ovules 10 υπόθετα

Eva Biolact Ovules 10 υπόθετα
-35%
Eva Biolact Ovules 10 υπόθετα
Προβιοτικά σε κολπικά υπόθετα
Κωδικός:
a2z_6874
Εταιρεία:
Σειρές Intermed:
Eva Products-Γυναικεία Φροντίδα
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
18.80 €
Έκπτωση
6.60€ (35%)
Αγόρασέ το με
12.20 €

Eva Biolact Ovules 10 υπόθετα

Αποκατάσταση και διατήρηση κολπικής χλωρίδας. Το προβιοτικό Eva Biolact Ovules με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλλους) που προσφέρει, αποκαθιστά άμεσα και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών ή άλλων σκευασμάτων, το stress κ.α.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Λήψη αντιβιοτικών οποιασδήποτε αιτιολογίας.Κολπίτιδα οποιασδήποτε αιτιολογίας.Λήψη αντιμυκητιασικών, αντισυλληπτικών, χημειοθεραπευτικών ή εφαρμογή ακτινοθεραπείας. Μετά το τέλος της εμμήνου ρύσεως.Καθημερινό stress.Με τον Lactobacillus coagulans στη μορφή του σπόρου & εκχυλίσματα χαμομηλιού.Χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες.

Θεραπευτικά: α)Κολπίτιδες με φαρμακευτική αγωγή: ένα κολπικό υπόθετο την ημέρα για 4έως 8 ημέρες μετά το τέλος της φαρμακευτικής αγωγής β) Άτυπες κολπίτιδες χωρίς φαρμακευτική αγωγή: ένα κολπικό υπόθετο την ημέρα για 6 έως 8 ημέρες. Προληπτικά: ένα κολπικό υπόθετο την εβδομάδα & μία εφαρμογή την ημέρα για δύο ημέρες μετά το τέλος της περιόδου.

Σχετικά Προϊόντα
Σχετικά Άρθρα