Markus Rohrer Spirulina 180 caps + 60 caps ΔΩΡΟ | Υπερτροφές | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Markus Rohrer Spirulina 180 caps + 60 caps ΔΩΡΟ

Markus Rohrer Spirulina 180 caps + 60 caps ΔΩΡΟ
-20%
Markus Rohrer Spirulina 180 caps + 60 caps ΔΩΡΟ
Για καλή υγεία, σωστή διατροφή και δίαιτα
Κωδικός:
a2z_7222
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
22.98 €
Έκπτωση
4.48€ (20%)
Αγόρασέ το με
18.50 €

Markus Rohrer Spirulina Χαβάης 

Αποτελείται από πολλά κύτταρα που σχηματίζουν μεταξύ τους νημάτια, τα οποία πολλές φορές είναι σπειροειδή. Λόγω της σύνθεσης της μπορεί να απορροφήσει ουσιαστικά όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός και στο ηλιόλουστο νησί της Χαβάης συγκεντρώνει την ενέργεια του ήλιου σε μορφή βιοφωτονίων. Όσο περισσότερη ενέργεια ήλιου (βιοφωτόνια) αποθηκεύει μια τροφή, τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμαντική της ικανότητα. Μετρήσεις δείχνουν, ότι η φρέσκια σπιρουλίνα είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές ενέργειας από τον ήλιο! 

Το πρόσφατα εξελιγμένο γυαλί Viosol ® της Markus Rohrer παρέχει βέλτιστη προστασία καθιστώντας πλέον εφικτή την αποθήκευση αυτής της πολύτιμης ηλιακής ενέργειας για μεγάλες χρονικές περιόδους. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μοναδική ιδέα συσκευασίας Viosol ® το προιόν παραμέρνει 100% φρέσκο, πλούσιο σε ζωτικότητα.

Η σπιρουλίνα περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπετικές ουσίες και προσφέρει στον οργανισμό ριζική αναζωογόνηση. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμινών που περιέχει, θωρακίζει τον οργανισμό και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κόπωσης και του άγχους.

Ταυτόχρονα, η Spirulina Markus Rohrer  αποτελεί την πλουσιότερη πηγή φυσικής πρωτεΐνης και αμινοξέων στον κόσμο, καθώς περιέχει 60-70% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας.

Το κυανό χρώμα οφειλεται σε μια πρωτείνη, την φυκοκυανίνη ενώ το πράσινο στη χλωροφύλλη.

1 δισκίο 3 φορές ημερησίως πριν από κάθε γεύμα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ), συνοδευόμενο από 1-2 ποτήρια νερό κάθε φορά ή μπορείτε να πιείτε την ημερήσια συνιστώμενη δόση, δηλαδή 3 δισκία, εξολοκλήρου το πρωί μαζί με 1-2 ποτήρια νερό. Να μην υπερβαίνεται η ημερήσια δοσολογία.

Σχετικά Προϊόντα