Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Μωρά 75ml | Ενυδάτωση Προσώπου-Σώματος | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Μωρά 75ml

Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Μωρά 75ml
-20%
Weleda Κρέμα Καλέντουλας Για Μωρά 75ml
Κρέμα καλέντουλας για μωρά.Προστατεύει & Περιποιείται το Δέρμα Εντατικά
Κωδικός:
a2z_7347
Εταιρεία:
Σειρές Weleda:
Μωρό-Παιδί
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
10.20 €
Έκπτωση
2.04€ (20%)
Αγόρασέ το με
8.16 €

Weleda Pflegecreme 75ml

Η πλούσια κρέμα περιποίησης προστατεύει το δέρμα με φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας και αγνό μελισσοκέρι και λανολίνη. Στην περίπτωση που το μωρό σας δεν εμφανίζει ερεθισμούς από την υγρασία, η κρέμα είναι εξίσου ιδανική για την καθημερινή περιποίηση στην περιοχή της πάνας.

ΟδηγίεςΓια την καθημερινή φροντίδα χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα (περίπου το μέγεθος ενός μπιζελιού) ζεστάνετε με το χέρι και εφαρμόστε στο δέρμα. Όταν ο καιρός είναι κρύος εφαρμόστε λίγα λεπτά πριν βγείτε έξω, έτσι ώστε το προϊόν να μπορέσει να απορροφηθεί. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα για την περιοχή της πάνας για να αφήσει ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα του παιδιού.

ΣυστατικάWater (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Lanolin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Kaolin, Alcohol, Hydrolyzed Beeswax, Glyceryl Linoleate, Silica, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol *. * from natural essential oils (i.e. naturally present in the essential oils).

Σχετικά Προϊόντα