Uni-Pharma Lacto Levure 10 caps | Δυσκοιλιότητα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Uni-Pharma Lacto Levure 10 caps

Uni-Pharma Lacto Levure 10 caps
-25%
Uni-Pharma Lacto Levure 10 caps
Τρόφιμο ειδικής διατροφής με 4 προβιοτικά για την καλή λειτουργία του εντέρου.
Κωδικός:
a2z_9186
Εταιρεία:
Uni-pharma:
Προβιοτικά-Γαστρεντερικό
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
10.20 €
Έκπτωση
2.55€ (25%)
Αγόρασέ το με
7.65 €

Uni-Pharma Lacto Levure 10 caps

Το LactoLevure είναι ένα τρόφιμο ειδικής διατροφής, του οποίου η ειδική σύνθεση με λυοφιλοποιημένους ζυμομύκητες, γαλακτοβάκιλλους και ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria) συμβάλει στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Καταστάσεις έντονου stress, απότομες κλιματικές αλλαγές, κακές διατροφικές συνήθειες, θεραπείες με αντιβιοτικά και χαμηλή πρόσληψη φυτικών ινών μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του εντέρου προκαλώντας δυσκολία πέψης, φούσκωμα, μετεωρισμό, πόνο και μεταβολές στην κινητικότητα του εντέρου (διάρροια ή δυσκοιλιότητα).

Το LactoLevure, χάρη στην ικανότητά του να εξισορροπεί τη μικροβιακή χλωρίδα, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του εντέρου, καθώς συνδυάζει τέσσερα προβιοτικά στελέχη γνωστά για την αποτελεσματιΑποκοπήκή και ασφαλή του δράση:

Saccharomyces Boulardii (1,5 BU/κάψουλα):
Από τους πρώτους ζυμομύκητες που βρήκαν φαρμακευτική εφαρμογή, χάρη στις αντιδιαρροϊκές του ιδιότητες ανεξαρτήτως αιτιολογίας. Ουσιώδης για την απορρόφηση από τον οργανισμό του συμπλέγματος βιταμινών Β.

Bifidobacterium Lactis ΒΒ-12 (1.75 BU/κάψουλα):
Πρόκειται για το ευρύτερα διαδεδομένο βακτήριο στο γαστρεντερικό σύστημα των ανώτερων θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων. Ουσιώδες για την αποκατάσταση της σωστής κινητικότητας του εντέρου.

Lactobacillus Acidophillus LA-5 ( 1.75 BU/κάψουλα) & Lactobacillus Plantarum(0.5 BU/κάψουλα):
Δύο γαλακτοβάκιλλοι που συναντώνται σε μεγάλη ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων και στα οποία προσδίδουν τις γνωστές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του εντέρου. Δρουν ανταγωνιστικά απέναντι σε γνωστούς παθογόνουν μικροοργανισμούς.

Τα τέσσερα παραπάνω στελέχη είναι εκτενώς μελετημένα ως προς τη θερμική και χημική τους σταθερότητα απέναντι στις εκκρίσεις του πεπτικού συστήματος.
 

 

1 κάψουλη ημερησίως

Σχετικά Προϊόντα