Bepanthol Cooling Foam Spray 75ml | Εγκαύματα | a2zpharm.gr
Free Shipping Icon ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
σε όλη την Ελλάδα
Free Shipping Icon Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης
2521 301606
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Bepanthol Cooling Foam Spray 75ml

Bepanthol Cooling Foam Spray 75ml
-35%
Bepanthol Cooling Foam Spray 75ml
Δροσίζει, καταπραΰνει και ενυδατώνει άμεσα τα ελαφρά εγκαύματα και τα ηλικά εγκαύματα. Ενισχύει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος.
Κωδικός:
a2z_9223
Εταιρεία:
Παράδοση 1-3 ΜΕΡΕΣ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
14.50 €
Έκπτωση
5.10€ (35%)
Αγόρασέ το με
9.40 €

Bepanthol Cooling Foam Spray 75ml

Ενισχύει τη φυσιολογική διαδικασία ίασης και καταπράϋνσης του ερεθισμένου δέρματος.

Το σπρέι αφρού Bepanthol αντιμετωπίζει τα ελαφρά εγκαύματα (π.χ. οικιακά) και τα ήπια ηλιακά εγκαύματα, ενώ παράλληλα δροσίζει και ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα.

Βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία Nanosorb, μέσω της οποίας τα θρεπτικά συστατικά του παρέχονται με τη μορφή μικροσκοπικών σταγονιδίων ενισχύοντας έτσι την άμεση και γρήγορη απορρόφησή τους από το δέρμα.

Tο σπρέι αφρού Bepanthol δε χρειάζεται επάλειψη. Αρκεί μόνο ο ψεκασμός στην περιοχή του δέρματος, που έχει υποστεί ήπιο έγκαυμα.

Δροσίστε αμέσως το έγκαυμα με τρεχούμενο κρύο νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το spray αφρού Bepanthol ως ακολούθως: ανακινήστε καλά το δοχείο. Ψεκάστε την πάσχουσα περιοχή του δέρματος από απόσταση 5εκ. μέχρι να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από μία λεπτή λευκή στοιβάδα αφρού. Περιμένετε μερικά λεπτά μέχρις ότου απορροφηθεί ο αφρός. Ξαναψεκάστε αν είναι απαραίτητο. Οταν χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, να αποφεύγονται τα μάτια, η μύτη, το στόμα και τα αυτιά. Μην ψεκάζετε σε ανοιχτές πληγές. 

Σχετικά Προϊόντα